What is Trump’s flash of genius to stop the violence?

Întotdeauna, intr-o perioada de criza, frustrarea generală are nevoie de o scânteie. Trump știa acest lucru si a identificat vinovații: OMS și China. Dar săracii orașelor americane, cei care au ramas șomeri, care au intrat in panica din lipsa mijloacelor de trai, au fost mai sensibili la moartea unui fost infractor, de culoare.

Încă nu sunt de partea cuiva, dar sigur sunt împotriva lui Trump. De ce? Pentru ca la primele manifestatii, destul de timide, chiar dacă su avut și unele ieșiri violente, președintele american a răspuns dur, fără nicio urma de empatie la o problema a unui om din lumea defavorizata.

Desigur, întrucât politica presupune captarea sprijinului maselor, asumarea rolului de “locomotiva”, aceasta revolta va fi valorificata politic de către democrați sau, de ce nu, de către o a treia soluție, care ar putea sa apara acum in SUA, fără a fi nici democrata, nici republicana. Dar sunt șanse destul de mici, întrucât presa este deja pro-democrata, iar rețelele de socializare abia su fost afectate de deciziile lui Trump.

Încă nu pot sa îmi imaginez sclipirea de geniu cu care va recupera pierderile recente, pentru a câștiga un nou mandat. Dar asta este ceva firesc, deoarece eu nu sunt un geniu

Publicat de Ștefan Dănilă

Adaptabil la situații neprevăzute, cu o experiență în conducere la nivel înalt, optimist realist, critic la lucrul prost făcut

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: